"Začelo se je nekega poletnega dne, ko me je na tradicionalnem pikniku 'Team to aMaze' Matjaž Jelen, moj prijatelj, presenetil s posebnim darilom. Zapel nam je pesem z 'mojo zgodbo' in mi rekel, da zmorem to zapeti tudi sama. Obožujem glasbo, ples, rada sem vesela, zato je letošnje poletje ob treningih in pripravah minilo tudi v glasbeno - ustvarjalnem duhu," je na svojem blogu še pred objavo pesmi zapisala Korošica. Pri ustvarjanju pesmi je poleg Jelena pomagal še producent in glasbenik Raay, skupaj pa sta naredila novo, hitrejšo pesem in izdelek je postal, kar si je želela Mazejeva sama. Kot je še dodala na blogu, je pesem živa in močna ter z dobrim sporočilom.

O Tininem podvigu smo tudi na Dnevnik.si že pisali, več o tem najdete med povezanimi članki.

Črnjanka je za pesem posnela tudi video, ki si je moč ogledati od danes dalje. Glasbeni video "My way is my decision" na spletnem portalu YouTube je v slabem dnevu že presegel številko 80.000 ogledov.

Sicer pa je današnji dan za Tino poseben tudi zato, ker je na prvi veleslalomski preizkušnji krepko nadigrala konkurenco in si na ledeniku v Söldnu prismučala zmago.