PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Anglija - Premier

Stoke-Sunderland
1
Igralci Stokea imajo za seboj težke tekme proti Cityu, Unitedu, Liverpoolu in Arsenalu, tako da jim bo tale domača tekma kot balzam. Manjkal bo le Whelan, a proti Sunderlandu to ne bi smel biti prevelik hendikep, saj črne mačke letos v gosteh ne blestijo (0-3-1). 

Nogomet - Nemčija - 1. liga

Fortuna Dusseldorf-Wolfsburg
0
Fortunina obramba se bo po blamaži proti Bayernu doma skušala predstaviti v lepši luči. K njej prihaja zadnjeuvrščeni Wolfsburg, ki je dal med tednom košarico Magathu in seveda uprava takoj pričakuje zmage. V Düsseldorfu to ne bo lahko. Napovedujem neodločen rezultat z malo goli.

Nogomet - Španija - 1.liga

Rayo Vall./+1/-Barcelona
2
Ja hvala lepa za tako darilo Športna Loterija! Rayo ima eno izmed najslabših obramb lige - proti Real Madridu so prejeli 4 gole, Valladolidu pa so kar osemkrat dovolili pot do mreže in kar strah me je pomisliti, kaj se obeta šele proti najbolj smrtonosnemu napadu na svetu.

Košarka - Slovenija - 1.liga

Helios-Šentjur
1
Domžalčani so v prvem kolu malce presenetljivo izgubili v Škofji Loki in imajo za napredek še ogromno rezerve. Proti Šentjurju bo verjetno še težje, a si ne predstavljam, da bi ekipa Zmaga Sagadina v sezono s tako kakovostno zasedbo štartala 0-2.

Smučanje - Soelden - Veleslalom (Ž)

Maze T.-Fenninger A.
1
Na SZS so (končno!) dojeli, da so Črnjanki dolžni zagotoviti vse pogoje, saj si njena ekipa s svojim trdim delom to zasluži. Tudi letos bo Tina, če le ne bo poškodbe, konkurirala za veliki kristalni globus in kljub temu, da sezono ponavadi začenja bolj medlo, ji zaupam, da bo v tem duelu pred Avstrijko. Maze med 5, Fenninger pa okoli desetega mesta.