PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Maribor-Tottenham/2,5/
1
Maribor diha za večerno tekmo, v kateri jaz osebno vidim le dva možna scenarija. Ali bo Maribor z organizirano igro držal ugoden rezultat (ne pozabimo, da bo tudi točka uspeh) in uspel držati nizek rezultat, ali pa bo Londončanom že v prvem polčasu uspelo streti odpor naših prvakov. Če bo prišlo do druge variante, bi potem znal v drugem polčasu pasti še največ gol. Vse v vsem, pričakujem tesen razplet z malo goli in zato simpatiziram z "underjem"

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

PSV Eindh.-AIK Stockholm/+1/
1
PSV ima v napadu trenutno toliko potence, da bi jim jo zavidal še kakšen klub iz lig velike peterice. AIK je ozko grlo skupine in bi bil na Philipsovem stadionu za njih že minimalen poraz neke vrste uspeh. Domači s hendikepom!

Nogomet - Mednarodni klubi - Evropska liga

Newcastle-Brugge
1
Če je z motivacijo pri domačih vse v redu, potem bi tole moral biti fiks dneva. Brugge prihaja brez poškodovanega para osrednje obrambe Donk-Larsen, poškodoval pa se je še Almeback, zato ni čudno, da so že čez vikend od povprečnega Leuvna dobili 4 gole. Srake bodo v napadu začele s Cissejem in Sholo Ameobijem. Zdi se mi, da se bosta v tej skupini Bordeaux in Newcastle sprehodila do napredovanja. 

Košarka - Mednarodni - Evroliga

Elan Chalon/+5/-Maccabi
2
Stavnice so Maccabi odprle na smešnih 1.80, kar je verjetno posledica dejstva, da je Chalon premagal Prokom in potem namučil Albo. No, danes se za Francoze pripravlja "reality check" v obliki večkratnih evropskih prvakov. Ti v Chalon prihajajo s popotnico zmag nad Unicajo in Sieno ter seveda nekaj "sprehodov" v domači ligi, kjer so pa tako ali tako brez konkurence. Ne vidim enega položaja, kjer bi bili Izraelci slabši, medtem ko je Chalon pretežno odvisen le od igre enega igralca (Sheldona Williamsa).

Tenis - ATP - Basel

Matosevič M./+1,5/-Anderson K.
2
Marinko je bolj slab returner, kar bo proti Anderseno kajpak velika težava, saj igra Južnoafričana sloni na začetnem udarcu. V prvem kolu je več kot dva metra visoki tenisač zlahka odpravil Nieminena in predstavljam si, da bo napredoval proti Avstralcu hrvaških korenin, s katerim v medsebojnih obračunih vodi z 2-0 (en dvoboj je Matosevic predal).