PRIDRUŽITE SE, PRVI MESEC SAMO 1 EUR
Dnevnik.si

Dnevnikova stava

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Ajax-Manch City/2,5/
2 (=več)
Kluba sta v svojih ligah sinonim za napadalno igro in zato dvomim, da se bo ob tej tekmi komurkoli zehalo. Saj bi se, tako kot čreda, odločil za zmago Citya, vendar se mi zdi, da jih odsotnost Silve precej hendikepira.

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Zenit-Anderlecht/2.G/
2 (=ne)
Anderlecht je na papirju (in tudi dejansko) najslabša ekipa skupine. V Rusijo so pripotovali brez najboljšega igralca Mbokanija, poleg njega pa so na seznamu odsotnih še Bruno, Suarez in Kabangu, kar domačim daje lepe možnosti za zmago. Rekel bi, da bo tole zmaga Zenita brez prejetega gola. Na primer 2:0!

Nogomet - Mednarodni klubi - Liga prvakov

Dinamo ZG-PSG
2
Za tiste, ki ste ujeli prvotnih 1.55 je Božiček letos prišel nekoliko bolj zgodaj. Ko to pišem, je kvota na PSG 1.40, vplačevati na Parižane po nižji kvoti pa se niti ne splača. Ker Ibra&soigralci te tri točke potrebujejo, jih bodo najverjetneje tudi dobili. Če obramba Dinama ne bo padla v prvem polčasu, se bo pa v drugem obramba vsaj enkrat spozabila. Toplo priporočam tudi stavo s hendikepom, a na njej ne bi ravno izpraznil konta.

Nogomet - Slovenija - Pokal

Celje-Dravinja
1
Trener Celjanov Marijan Pušnik je za pokalno tekmo najavil udarno enajsterico in dejal: "Nikakor ne sme biti niti kančka podcenjevanja. Smo favoriti in pričakujem zmago." Na Dravinji so se letos že opekle Domžale, zato verjamem, da stari lisjak Pušnik ne bo ponovil napake. Pokalno tekmovanje pa ob Savinji tako ali tako vedno jemljejo kot resno in jim je letos edina realna možnost za preboj v Evropo.

Odbojka - Mednarodni - Liga prvakov

ACH Volley Bled-Unterhaching
2
Ekipa ACH-ja je dokaj spremenjena, letos jih bo vodil tudi nov trener Slabe, ki ima pred tekmo še kar nekaj dilem, predvsem na mestu korektorja in podajalca. Žal bodo morali naši prvaki že na prvi tekmi odločati o tem, ali so zreli za nadaljnje tekmovanje, saj bi poraz zaprl vrata do osmine finala. Glede na to, da se v Stožicah obeta bolj slab obisk, imam pred tekmo slab občutek.