Podrobnosti o poroki je 31-letnemu igralcu in pevcu ter leto dni mlajši igralki z veliko truda vse do zadnjega uspelo ohraniti v tajnosti. Celo povabljeni so za točen kraj izvedeli šele tik pred zdajci.

Bosta pa sedaj vse, vključno z ekskluzivnimi fotografijami s poroke, delila z revijo People, ki v ZDA velja za nekakšno zvezdniško biblijo. Ta objavo težko pričakovanega materiala napoveduje za prihodnji teden.

V ameriških medijih so v minulih dneh sicer zaokrožila ugibanja o sanjski poroki, a do točnih informacij se niso uspeli dokopati.

Župan Fasana Lello di Bari je medtem za nemško tiskovno agencijo dpa potrdil, da zvezdniški par v njihovem mestu praznuje že ves teden, zabava z okoli 150 gosti pa naj bi trajala še do nedelje. Fasano je sicer priljubljeno prizorišče porok slavnih in bogatih.

Timberlake, ki se je v preteklosti med drugim videval s pevkama Beyonce in Janet Jackson ter igralkama Cameron Diaz in Scarlett Johansson, je Bielovo za roko zaprosil decembra lani v prelepem okolju Big Skyja v Montani.