Osrednje prizorišče dvodnevnega dogajanja bo na trgu med Dvorano A in Tržnico BTC, aktivnosti pa bodo potekale tudi na Trgu mladih, v Dvorani A, pred Halo 12 in v spodnji etaži Emporium. S pevskim uličnim teatrom bodo organizatorji tokrat poskrbeli za flash mob učinek na različnih lokacijah po BTC Cityju.

Dogajanje se bo sicer v soboto, 20. oktobra, pričelo ob 9. uri, tekom dneva pa bodo potekale nagradne igre, finale izbora FNZ Jeans modela, modna revija s predstavitvijo zimskih trendov, pa bogat otroški program s čarodejem, klovnom ter ustvarjalnimi in športnimi delavnicami. Ob tem bodo pred Halo 12 v soboto potekale aktivnosti, ki so jih organizatorji poimenovali »Zdrav duh v zdravem telesu«, za kar bodo skrbeli Plesna zvezda, Millenium in Vodno mesto Atlantis, na Trgu mladih pa se bodo obiskovalci lahko preizkusili na poligonu varne vožnje z Zavarovalnico Triglav.

Nedeljski program bo potekal v narodno-zabavnem vzdušju, saj bo nastopila vrsta odličnih narodnozabavnih ansamblov, ki bodo godli in peli v pravi domači krčmi, ki so jo organizatorji poimenovali »Krčma pri veselem muzikantu« z radiem Sora. Tako kot v soboto bo tudi v nedeljo potekal zabavno-ustvarjalni program za otroke, na voljo bo poligon varne vožnje, oba dneva pa bo na osrednjem prizorišču kotiček MISIJA: ZELENO.

Odpiralni čas trgovin:
- sobota, 20. oktobra: od 9. do 21. ure
- nedelja, 21. oktobra: od 9. do 17. Ure

Odpiralni čas Tržnice BTC:
- sobota, 20. oktobra: od 8. do 18. ure
- nedelja, 21. oktobra: od 9. do 17. Ure


V BTCjevem centru v Murski Soboti pa se bo Festival odvijal v soboto, 20. oktobra, kjer bodo poleg številnih ugodnosti in zabavnega programa letos predstavili jesenske modne trende na modni reviji z Natalijo Verboten ter veliki koncert skupine Riblja Čorba.


Več o Festivalu nakupov in zabave:
http://www.btc-city.com/oznaka/11/festival-nakupov-in-zabave

promocijsko besedilo