- Za varčevanje v majhnih zneskih, ki ne bodo bistveno obremenili družinskega proračuna, se lahko odločite kadarkoli, v obliki namenskega varčevanja že od 20 evrov mesečno. Dolžino varčevanja in znesek mesečnih pologov lahko prilagodite vašemu cilju (najmanj 3 do vključno 60 pologov) in vašim finančnim možnostim, po želji pa lahko vplačujete tudi večkrat mesečno. Na spletnem mestu Abanke si lahko izračunate koliko časa boste potrebovali, da bi privarčevali želeni znesek.


Depozit vam omogoča, da vaši prihranki varno rastejo. Če vaši prihranki presegajo 500 evrov in želite še razmisliti, kako jih boste uporabili, se lahko odločite za depozit od 91 dni do 3 let, odvisno od tega, kdaj boste svoj denar potrebovali.


- Posebno obliko depozitov v Abanki predstavlja depozit z mesečnim izplačilom obresti. To je prava izbira za tiste, ki si kljub temu, da svoj denar varno vežete, želite z obrestmi, ki jih dobite izplačane vsak mesec, še kaj privoščiti. Zneske nad 4.000 evrov lahko tako vežete za obdobje nad enim letom in njihove "sadove uživate" sproti.


- Če želite svoj denar varno naložiti za daljši čas in hkrati imeti možnost, da vezavo predčasno zaključite, preverite našo ponudbo depozita na odpoklic. Ponudba velja za depozite nad 12 mesecev, ki jih lahko brez stroškov prekinete po 6 ali 9 mesecih.


Primer: Za vezavo 5000 evrov bi po 12 mesecih dobili 195 evrov obresti, če se odločite za prekinitev po 6 mesecih, bi jih bilo še vseeno za 97 evrov, ob prekinitvi po 9 mesecih pa 146 evrov.

Odločite se za eno od navedenih oblik varčevanja v eni od 40 poslovalnic Abanke v Sloveniji.

promocijsko besedilo