Predvsem v krizi imajo (visoko)tehnološka podjetja pomembno vlogo, saj njihove rešitve izboljšujejo storitve, proizvode ali pa te naredijo cenejše in dostopnejše. Prihodnost tovrstnih podjetij stoji na trdnih temeljih: imajo trdne bilance, trg pa je željan njihovih izdelkov.

Priznanje za petletni uspeh

Tehnologija je tako v letošnjem letu ponovno eden najdonosnejših sektorjev in ostaja zelo perspektivna tudi v prihodnjih letih. To se odraža tudi v delovanju sklada KD Tehnologija, za katerega je v zadnjem času med vlagatelji največ zanimanja, saj je po pisanju portala Vzajemci najboljši slovenski panožni sklad v zadnjih petih letih.

Ideja vzajemnih skladov

Vzajemni skladi predstavljajo most med prihranki prebivalstva in med podjetji, ki potrebujejo kapital za razvoj novih idej. S sredstvi vlagateljev v skladih upravitelji sklada kupujemo delnice podjetij: že uveljavljenih velikanov in tudi obetavnih novincev. Zato, ker verjamemo v njihove produkte in v prihodnost, ki jo ti soustvarjajo. Svet je povezan in se spreminja hitreje kot kadar koli prej. Spoznajte, kako lahko skupaj spregovorimo jezik tehnološkega napredka in stopamo v korak s časom.

Lepo vabljeni v komunikacijo z nami

Tehnološki trendi so lahko za nepoznavalca oziroma vlagatelja začetnika kompleksna téma. Izkušene in začetnike vljudno vabimo na pogovor s strokovnjakom ali finančnim svetovalcem. Osebno ali po telefonu.