V ostri konkurenčni bitki so uspešna predvsem vitka in agilna podjetja. Slednje zagotavljajo tudi izjemni tržniki, ki pa jih je precej težko najti in v podjetju pozneje tudi težje zadržati. Vodstvo podjetja Zepter Slovenica se tega dobro zaveda, zato skupaj z Dnevnikom objavlja razpis Zepter Master team direktnega trženja generacija 2012. V okviru razpisa bodo v ponedeljek, 1. oktobra, na Zepterju začeli zbirati prijave vseh, ki si želijo novih kariernih izzivov na področju direktnega trženja. Izziv je primeren za vse kandidate in kandidatke, ki že imajo izkušnje v direktni prodaji, so komunikativni in urejeni, znajo delati v timu, so spretni pri vodenju prodajnih razgovorov in poznajo zakonitosti telefonske komunikacije, prednost pa bodo imeli kandidati, ki so ambiciozni, samoiniciativni in odgovorni.

Izborni postopek, ki bo trajal mesec dni, bo spremljal tudi Dnevnik in aktualne informacije objavljal na spletni strani www.zaposlitve_in_kariera, že dva tedna po začetku razpisa pa bo tako pri podjetju Zepter preveril, kako so zadovoljni s prijavljenimi kandidati, pri kandidatih za delo pa, kaj je za prodajnike pri delu največji izziv.

Zepter bo izbranim najboljšim zagotovil brezplačno izobraževanje in redno zaposlitev. Pa ne le to - po pol leta dela bo delo članov Zepter Master team direktnega trženja generacija 2012 vnovič evalviral in najboljšega med njimi dodatno nagradil s 5000 evri nagrade.

Delo tržnikov, ki jih iščejo, je pretežno terensko, saj bodo vzpostavljali stike, iskali nove naročnike, krepili prodajno mrežo, izvajali predstavitve Zepterjevih izdelkov ter prodajne razgovore, vključuje pa tudi veliko telefonske komunikacije. Izobraževanje kandidatov bo potekalo mesec dni in tisti, ki bodo po koncu izobraževanja izbrani in bodo začeli z delom, bodo prejeli za čas izobraževanja tudi denarno nagrado. Vsi izbrani kandidati dobijo vse vzorce in materiale, ki jih potrebujejo za delo, brezplačno. Zepter poleg prijaznega in inovativno naravnanega delovnega okolja ponuja tudi stimulativen mesečni dohodek, ki ga poleg fiksnega dela tvori še variabilni del. Kako visok je ta, je odvisno od prodajnega uspeha posameznika.

Izbrani kandidati bodo postali člani velike prodajne družine družbe Zepter International, ki jo sestavlja več kot 130 tisoč članov, ki v več kot štirideset državah na petih celinah na način direktnega trženja prodajajo izdelke vrhunske kakovosti, ki prihajajo iz sedmih Zepterjevih tovarn. Pridružili se jim bodo v misiji Lepote in zdravja, s katero družba Zepter že 25 let izboljšuje kakovost življenja milijonom ljudi po vsem svetu.

In katere so še prednosti dela v ekipi Zepter Slovenica? Ne le stimulativno nagrajevanje, možnost dela z izdelki vrhunske kakovosti, kontinuirano izobraževanje z vrhunskimi trenerji, ki zagotavlja nenehno nadgrajevanje znanja in kompetenc ter osebnostno rast posameznika, najbolj prodornim je zagotovljeno napredovanje v okviru poslovnega sistema Zepter International, v vsakem primeru pa bodo delali v ambicioznem, dinamičnem in uspešnem kolektivu, kjer zaposleni podpirajo drug drugega in se tako spodbujajo k odličnim rezultatom. "Zato ne zamudite priložnosti in se prijavite. Vaša prihodnost se začenja sedaj!" poudarjajo v Zepter Slovenica. nr