Nuzman je skupaj z izvršnim direktorjem iger Leonardom Grynerjem prvič po škandalu, ko so londonski prireditelji prijavili krajo dokumentov, stopil pred oči javnosti. Oba sta zatrjevala, da želita pomagati preiskavi, obenem pa nista želela razkriti imen delavcev, ki so jih po odkritju odpustili, prav tako ne vsebine dokumentov, ki so jih delavci nelegalno kopirali.

"Neavtorizirano kopiranje dokumentov, ki pripadajo londonskim prirediteljem olimpijskih in paraolimpijskih iger, ni bilo posledica kakšne večje varnostne kršitve," meni Nuzman, ki je še dodal, da se sam ne čuti prav nič krivo zaradi kraje podatkov: "Hitro smo ugotovili, kaj se je zgodilo, in takoj ukrepali. Mislim, da so si vpleteni s tem prislužili dovolj veliko kazen, saj smo jih odpustili."

Kar deset Brazilcev, ki so delali skupaj z londonskimi prireditelji letošnjih poletnih olimpijskih in paraolimpijskih iger, je bilo 21. septembra odpuščenih, potem ko so Londončani odkrili, da so brazilski delavci brez dovoljenja kradli interne dokumente v zvezi z organizacijo iger.

Prireditelji iger v Riu 2016 so ob tem pojasnili, da gre gotovo za "osamljen incident, saj je bilo med igrami v Londonu blizu 200 njihovih delavcev".