V glavnih vlogah novih epizod Top liste nadrealistov se bodo pojavili Nele Karajlić, Nikola Kojo, Vesna Trivalić, Zoran Cvijanović, Miloš Samolov, Katarina Marković in drugi, so sporočili s producentske hiše Adrenalin. "Vlog bo več kot 200, snemanje pa bo potekalo na več kot 50 lokacijah. Nadrealisti bodo pravo bogastvo tako dela kot dogajanja," so sporočili z Adrenalina. Nele Karajlić bo poskrbel za scenarij in glasbo, skupaj z Miloradom Milinkovićem pa bosta poskrbela tudi za režijo.

Člani originalne zasedbe Top liste nadrealistov v snemanju novih delov nanizanke "ne vidijo nič slabega". "Naj snema, saj z zakonom ni prepovedano zabavati ljudi," je Neletovo odločitev komentiral Boris Šiber, ki je o projektu izvedel iz medijev.

Zenit Đozić je podvomil, da bo Karajlić snemal nanizanko z istim imenom. "Top lista je bil geografsko – zgodovinsko – umetniški fenomen, ki je bil vezan na določen prostor, zato njegova uporaba ne more imeti več enakega pomena," je pojasnil Đozić, ki ima sicer rad dober humor, ne glede na to od kod prihaja.

Elvis J. Kurtovich pa je menil, da je čas humorističnih nanizank že minil in da bi bilo bolje, če bi se Nele lotil snemanja "turške limonadnice". "Pred kratkim sem videl plakat za koncert Whitesnakeov v Pulju. Na njem je bilo napisano 'Whitesnake brez Davida Coverdalea'. Ne vem zakaj, a koncerta nisem obiskal, čeprav sem velik oboževalec njihovih pesmi," je uporabo istega imena komentiral Kurtovich.

Nove epizode Top liste nadrealistov naj bi na male zaslone prišle že konec letošnjega leta.