Logar je še povedal, da je zaradi zadnjega stavka v njeni viziji razvoja tega zavoda dvignil obrvi, saj je Polajnarjeva zapisala, da se bo trudila, da bo Šport Ljubljana najboljši javni zavod na področju športa v Sloveniji. Prejšnji direktor na tem zavodu in prav tako Jankovićev svetnik Roman Jakič je Logarju zabrusil, da bi se mu namesto obrvi lahko dvignil ego, da si nekdo v njegovem mestu želi delati najboljše. "Ne dviguje se mi ego ali pa še kaj drugega, če se hvalim, da je to najboljše mesto, zavod ali finančna situacija, ker vemo, da ni tako," pa je Jakiču odgovoril Logar.

Po nekajletnem pritoževanju so svetniki včeraj le uslišali stanovalce v središču mesta in skrajšali obratovalni čas nekaterim gostinskim lokalom. Po novem bodo restavracije, gostilne in kavarne v stavbah s stanovanji lahko odprte najdlje do 3. ure zjutraj. Okrepčevalnice, bari in lokali z živo ali mehansko glasbo za ples, ki so prav tako v stanovanjskih stavbah, pa bodo po novem lahko odprti le do 1. ure.

Mojca Kucler Dolinar (NSi) je vesela, da bodo imeli prebivalci sedaj veliko bolj miren spanec, dodala pa je, da je problematična tudi okolica lokalov, saj da obiskovalci lokalov po zaprtju slednjih postopajo v njihovi okolici in motijo nočni mir. Zato je dala pobudo, da mestni svetniki v prihodnje sprejmejo odlok, ki bo prepovedoval popivanje na javnih mestih.

Za neučinkovito se je izkazala družbena pogodba glede Bežigrajskega športnega parka, pa so prepričani opozicijski svetniki. Mojca Škrinjar (SDS) meni, da je propadanje Plečnikovega stadiona "sramota, ki ji v Sloveniji ni primere". Mirko Brnič Jager (SDS) pa, da mestni občini zagotovo ni v ponos, kakšen "barbarizem se počenja na stadionu". A večino svetnikov so očitno prepričali argumenti župana Jankovića, da je projekt dober, saj so vnovič, tokrat že petič po letu 2007, izglasovali podaljšanje družbene pogodbe.