S predstavitvami bodo pričeli v torek na Notranjskem, kjer bo v prostorih območne GZS zbornice gost podjetje Ydria Motors, 2. oktobra bodo v GZS območni zbornici Koroške gostili podjetje LOG, teden dni pozneje, 9. oktobra, pa bo predstavitev na Dolenjskem, v podjetju Infotehna Skupina, ki bo tudi predstavilo svoje izkušnje s certifikatom Družini prijazno podjetje.

Turnejo bodo sklenili 10. oktobra, ko se bodo v Štajerski gospodarski zbornici predstavili še štajerskim podjetjem, iz prve roke pa jih bo s prednostmi in morebitnimi omejitvami certifikata seznanil predstavnik Zavoda za zdravstveno varstvo Maribor. Vse predstavitve se bodo začele ob 13. uri in bodo trajale predvidoma dve uri.

Pridobitev certifikata Družini prijazno podjetje je svetovalni in revizorski postopek, ki delodajalcem pomaga uvajati ukrepe za boljše upravljanje s človeškimi viri s poudarkom na usklajevanju poklicnega in družinskega življenja zaposlenih, pojasnjujejo na Ekvilib inštitutu, kjer so lani v postopek vključili rekordnih štirideset podjetij.

Za več informacij in prijavo na posamezno predstavitev je na voljo Petra Hartman, dosegljiva na telefonski številki 01/430 37 51 in elektronskem naslovu petra@ekvilib.org. Več o certifikatu lahko preberete na spletnem mestu www.certifikatdpp.si.