"Našel sem pravo in jo prepričal, da se bo poročila z menoj. To je bil dolg postopek, Morgan Beck je bilo težko prepričati. Res sem zelo vznemirjen," je veselo novico naznanil 34-letni Miller, smučarski as, ki je skupaj z rojakinjo Lindsey Vonn med najuspešnejšimi ameriškimi alpskimi smučarji vseh časov. Novico je podkrepil z objavo fotografije ženske roke z diamantnim prstanom.

Miller je zmagovalec skupnega seštevka svetovnega pokala alpskih smučarjev postal v letih 2005 in 2008, na zimskih olimpijskih igrah v Salt Lake Cityju je leta 2002 osvojil srebrni kolajni v kombinaciji in veleslalomu, na zadnjih zimskih olimpijskih igrah v Vancouvru pa je zbirki olimpijskih odličij dodal še zlato v super kombinaciji, srebrno v superveleslalomu in bronasto kolajno v smuku.

Specialist za hitre discipline, smuk in superveleslalom, sicer pa vsestranski alpski smučar, je znan po zelo tveganem slogu smučanja, v zadnjih letih pa se je večkrat poigraval z mislijo o koncu tekmovalne kariere. Februarja je zaradi poškodbe kolena predčasno končal sezono svetovnega pokala. Štirikratni svetovni prvak iz 2003 in 2005 je v svoji karieri vknjižil kar 33 zmag na tekmah svetovnega pokala, kolajne je zbral v vseh disciplinah tudi v slalomu. V zbirki ima še šest malih kristalnih globusov, dva v superveleslalomu (2005, 2007), enega v veleslalomu (2004) in tri v kombinaciji (2003, 2004, 2008).

Miller ima iz prejšnjega razmerja s Chanel Johnson štiriletno hčerko Neesyn Dacey, ki živi skupaj z materjo. Miller je sicer kar eno leto pred mediji tajil rojstvo prvorojenke.


Srčna izvoljenka Bodeja Millerja, Morgan Beck. (Foto: AP)