Prvim trem strankam sledijo SLS in DL s 4,6 odstotka, NSi s 4,5 odstotka ter DeSUS s tremi odstotki. Rezultati ankete kažejo tudi, da se volitev ne bi udeležilo 19,1 odstotka anketiranih, 11,3 odstotka je bilo neopredeljenih glede podpore strankam, 5,6 odstotka vprašanih pa na volitvah ne bi volilo nobene izmed strank.

Tokratna srednja ocena dela vlade je 2,36, kar je nekoliko več kot avgusta, srednja ocena dela parlamenta pa se je znižala na prav tako 2,36.

Na barometru priljubljenosti je na prvem mestu ponovno predsednik republike Danilo Türk, sledijo pa Borut Pahor, Radovan Žerjav, Janez Potočnik, Gregor Virant in Lojze Peterle. Na sedmem mestu je Milan Zver, ki mu sledijo Zoran Janković, Karl Erjavec, Janez Janša, Andrej Vizjak, Pavel Gantar, Igor Lukšič in Jelko Kacin. Janša je bil poleg Erjavca edini, ki je ta mesec dobil višjo oceno kot prejšnjič. Vsi drugi so bili ocenjeni slabše.

Na lestvici so med zadnjimi petimi Janez Šušteršič, Matjaž Hanžek, Ljudmila Novak, Zmago Jelinčič, Žiga Turk in Franc Bogovič.