Prva naložba je stala nekaj več kot 100.000, druga več kot 200.000 evrov. Tudi na OŠ Venclja Perka še končujejo rekonstrukcijo kotlovnice, nadaljujejo pa tudi širitev vrtca Krtek in podružnične osnovne šole v Ihanu ter gradnjo prizidka k osnovni šoli Rodica.

Pred začetkom pouka so v Domžalah končali gradnjo mostu v Nožicah in drugo etapo rekonstrukcije Rojske ceste od križišča z Gostičevo do križišča z Vegovo ulico, kjer so obnovili vodovod in zgradili pločnik. Naložba je stala 240.000 evrov. Čez dva tedna naj bi končali še rekonstrukcijo ceste Radomeljske čete v Radomljah, kjer bo do takrat popolna zapora prometa. V sklopu 367.500 evrov vredne naložbe bodo uredili tudi meteorno kanalizacijo in javno razsvetljavo ter dogradili pločnik.

V Ihanu končujejo gradnjo 3,3 kilometra dolgega novega kanalizacijskega omrežja. Del sredstev za 563.688 evrov vredno naložbo so pridobili iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Na kanalizacijo bodo priključili 211 novih hišnih priključkov in 3 komunalno opremljena naselja z novim ali obnovljenim kanalizacijskim omrežjem.