Bolt in Blake bosta v četrtek na diamantni ligi v Lozani sicer nastopila, vendar prvi na 200, drugi pa na 100 m. Podobno bo tudi v Zürichu 20. avgusta, 7. septembra v Bruslju pa bo Bolt tekel na 100, Blake pa na dvakrat daljši razdalji. Blake, ki je Bolta na obeh razdaljah premagal junija na jamajških olimpijskih kvalifikacijah, je o možnosti ponovnega dvoboja z Boltom dejal: "Vedno rad tečem v dvoboju z njim. Toda raje vprašajte to managerja, ki se spozna na posel."

Najbolj vztrajni pri ponovnem dvoboju obeh najhitrejših sprinterjev na svetu so bili v Zürichu, vendar so tudi Švicarji ostali praznih rok. Čeprav Seegobin tega ni neposredno povedal, pa gre gotovo za navijanje cene, saj morajo organizatorji mitingov že samo za nastop Bolta plačati visoke zneske.

"Trener Glenn Mills je sestavil načrt treningov in tekmovanj, obenem pa pustil dovolj prostora tudi za odločitve drugih, ki sodelujemo v ekipi. Seznam nastopov je tako odvisen tudi od mene, direktorjev mitingov in sponzorjev. Pri tem ne gre za konflikt, ampak za sodelovanje glede na ponudbe organizatorjev. Sam mislim, da se bosta ponovno med seboj pomerila prihodnje leto, za letos pa so možnosti izčrpane," je pojasnil Seegobin.

Potekajo pa pogovori, da bi oba igrala kriket v avstralski ligi, saj je Bolt izrazil interes, da bi igral za Melbourne Stars, Sydney Sixers pa upajo, da se jim bo pridružil Blake. Oba sta navdušenca nad tem športom, Bolt pa ga je v mladosti tudi igral.