V šolo z novo, subvencionirano mesečno vozovnico


Z novim šolskim letom bodo veljale nove, za mnoge ugodnejše cene subvencioniranih mesečnih vozovnic, ki jih lahko kupite na potniških blagajnah Slovenskih železnic že v predprodaji, od 27. avgusta. Cene mesečnih vozovnic bodo odvisne od kilometrske razdalje od kraja bivanja do kraja izobraževanja in bodo razdeljene v tri razrede, in sicer če ste od kraja izobraževanja oddaljeni:
• od 5 do 60 kilometrov, boste za vozovnico plačali 20 evrov,
• med 60 in 90 kilometrov bo cena 30 evrov,
• več kot 90 kilometrov, pa boste za mesečno vozovnico odšteli 50 evrov.

Če se v šolo z vlakom ne vozite vsak dan, vam nova zakonodaja prinaša možnost nakupa subvencionirane kuponske vozovnice v vrednosti 15 evrov, ki bo omogočala deset voženj na mesec, za katerega je bila izdana, neodvisno od razdalje.

ABOš dodatni popust?


Vas zanima, katere ugodnosti vam mesečna vozovnica še ponuja? Ponudba ABOš 25&50 vam omogoča, da se boste s svojo mesečno šolsko vozovnico ob koncih tedna, med prazniki in med počitnicami po Sloveniji na katerikoli relaciji peljali s kar 50-odstotnim popustom, po tujini pa s 25-odstotnim popustom. Koncerti, prireditve, zabave in izleti bodo s ponudbo ABOš še lažje dosegljivi.


Z zbiranjem ABOš vozovnic do nagrade


V novem šolskem letu smo pripravili posebno nagradno igro za tiste, ki boste z vlakom potovali tudi v prostem času. Z zbiranjem vozovnic z ABOš popustom si boste lahko priigrali vozovnico InterRail Global Pass v vrednosti 638 evrov, s katero boste lahko naslednje počitnice podolgem in počez prepotovali vso Evropo.

Popust z vozovnico


Vaša vozovnica za vlak pa vam poleg tega prinaša tudi številne ugodnosti in popuste. Tako ste z vozovnico za vlak deležni dodatnih popustov v termah, wellnes centrih, hotelih in še drugje. Na spletni strani www.slo-zeleznice.si v rubriki Popust z vozovnico preverite še vse druge ugodnosti, ki jih imate z vozovnico za vlak.

Več informacij


Podrobne informacije o voznih redih, cenah in dodatnih ponudbah lahko dobite na vaši železniški postaji, na spletni strani www.slo-zeleznice.si, po e-pošti potnik.info@slo-zeleznice.si in po telefonu, na številki 1999.

promocijsko besedilo