Teden dni pred dejanskim nastopom so organizatorji že prejeli določene zahteve omenjene skupine. Že jutri se bo zagrebški hipodrom spremenil v "gradbišče“, kjer bo zrasel ogromen oder, s katerega bo frontman skupine Anthony Kiedis pozdravil tisoč glavo množico. Na odru bodo tri ogromni video zasloni, vso potrebno opremo pa bo pripeljalo 25 tovornjakov.

Glede na to, da Peppersi trenutno potujejo po svetu v sklopu svoje turneje I'm With You, se pri sosedih ne bodo mudili za dalj časa. Fantje naj bi prispeli v Zagreb ali večer pred nastopom ali pa celo na sam dan nastopa.

Organizatorji naj bi si že sedaj močno prizadevali, da bi skupini v tako kratkem času čim bolje predstavili svoji kulturo, ali pa vsaj gastronomijo. Obstaja celo domneva, da bodo člani skupine prispeli s svojimi družinami, zato naj bi v zaodrju organizatorji zgradili pravi "lounge“ kotiček za vse člane. Kot navajajo hrvaški mediji, jim bodo med drugim ponudili svoje specialitete, kot so zagorski štruklji, paški sir, dalmatinski pršut in slavonski kulen.

Če pa se bo pripetilo, da zvezdnikom lokalna hrana ne bo dišala, imajo ti s seboj vedno zasebnega kuharja, ki je vešč jedi njihovega okusa.