"Justin Theroux je imel v petek čudovit rojstni dan, saj je dobil neverjetno darilo, ko je njegovo dekle Jennifer Aniston sprejelo njegovo snubitev," je za ameriško revijo People v nedeljo potrdil Therouxov predstavnik. Datuma poroke še nista izbrala, ali pa ga vsaj nista razkrila javnosti.

Anistonova, ki se je leta 2005 po petih letih zakona ločila od Brada Pitta, in dve leti mlajši Theroux sta se spoznala na snemanju filma Odklop (Wanderlust) in sta par od maja lani. Theroux doslej še ni bil poročen.

Zaroko so v Hollywoodu pričakovali, potem ko naj bi zaljubljenca v luksuzni soseski Bel-Air skupaj kupila dvorec, vreden 22 milijonov dolarjev, piše AFP.

Jennifer Aniston je zaslovela kot Rachel v izredno uspešni humoristični nanizanki prijatelji (Friends), ki se je na ameriški televiziji NBC vrtela od leta 1994 pa kar deset let. Za vlogo Rachel je prejela tudi številne nagrade, med drugim emmyja in zlati globus.

Igrala je tudi v vrsti uspešnih filmov, predvsem romantičnih komedij, in si je februarja lani prislužila svojo zvezdo na hollywoodskem slovitem pločniku slavnih.

Razpad zakona z Bradom Pittom so spremljale govorice, da jo soprog vara z igralko Angelino Jolie, s katero je še vedno skupaj.

Therouxova kariera je precej manj blesteča od kariere njegove zaročenke. Najbolj je odmevalo njegovo delo v filmih Davida Lyncha Mulholland Drive in Notranje zadeve (Inland Empire) ter v filmu Charliejevi angelčki: S polno brzino (Charlie' s Angels: Full Throttle).