Po rezultatski plati si teh olimpijskih iger ne bo zapomnila v najlepši luči, saj je zaradi neveljavnega nastopa na preskoku ostala brez ocene, tako da je bila njena uvrstitev v mnogoboju slabša od pričakovanj. V nadaljevanju olimpijskega programa si je študentka prvega letnika medicine ogledala številne slovenske nastope in mednarodne spektakle.

"Sicer sem pred olimpijskim nastopom že tekmovala v O2 Areni. Toda olimpijske igre so povsem nekaj drugega. Neverjetno, kakšno vzdušje je v njej vse dneve iger," je sprva o olimpijskem prizorišču, v katerem je tekmovala, povedala debitantka na tekmi tekem. "Tudi sam nastop se ne more primerjati z nobeno večjo gimnastično tekmo. V Londonu so dejansko nastopile le najboljše telovadke na svetu, medtem ko je na drugih večjih gimnastičnih tekmovanjih udeležencev precej več."

Ker se bodo gimnastična tekmovanja končala šele jutri, je imela Saša Golob v Londonu podaljšan teden. "Trenirala nisem nič, ker to enostavno ni bilo mogoče. Lahko so vadili le tisti telovadci in telovadke, ki so še imeli nastope. Vesela sem, da sem si lahko ogledala vse finalne odločitve v gimnastiki," je v soboto po strelskem nastopu Žive Dvoršak z malokalibrsko puško povedala telovadka Šiške. "Skušala sem čim bolj spodbujati slovenske športnike. V živo sem si ogledala nastopa Petra Kauzerja in Primoža Kozmusa. Najbolj mi bo v spominu gotovo ostal ogled Wimbledona, v katerem sem na osrednjem igrišču spremljala polfinalni dvoboj med Rogerjem Federerjem in Juanom Martinom del Potrom. Odkrito povedano, nisem gledala celotnega maratonskega dvoboja, a je spomin vseeno nepozaben."

Telovadki Šiške bo London pustil poseben olimpijski vtis. "Neverjetno je, kakšno vzdušje je bilo na vseh prizoriščih. Vedno znova sem navdušena, ko vidim te spektakle. Imela sem dovolj časa, da sem si ogledala tudi londonske glavne znamenitosti. Tudi te so prekrasne. V posebnem spominu pa mi bodo ostala druženja v slovenskem pubu po osvojenih kolajnah. Škoda sicer, da Slovenija v Londonu nima svoje hiše, a je bilo tudi druženje v lokalu zelo prijetno," je zaključila Saša Golob, ki se bo v prihodnjih mesecih predvsem posvetila študiju, potem pa se bo pod vodstvom trenerke Ljudmile Koroljenko pripravljala na nove športne izzive.