Na razočaranje mnogih ameriških oboževalcev, ki od svojih zvezdnikov pričakujejo, da bodo vzorniki brez napak, Kristen in njen 26-letni Robert vendarle nista tako popoln par, kot ju prikazujejo njuni menedžerji in veliko platno. Igralkino javno opravičilo pa naj prizadetega Roberta, ki pravi, da je izgubil zaupanje vanjo, ne bi prepričalo, da bi ji dal še eno priložnost.

"Robert je zahteval, da ves svet izve, da ni storil nič narobe in da ga je Kristen osmešila," je dejal vir blizu para. Da bo Kristenin ugled doživel še nekaj udarcev, pa bo poskrbelo dejstvo, da je Roberta prevarala z režiserjem, ki je poročen z britansko manekenko Liberty Ross, s katero imata dva otroka.

Robert Pattinson se je oboževalkam še bolj prikupil meseca aprila, ko je za revijo Vanity Fair dejal: "Nečesa ne razumem: zakaj ljudje varajo?" Razložil je, da čeprav razume "željo po varanju", mu nikakor ni jasno, kako ljudje lahko vodijo "dve razmerji hkrati". "Nisem oseba za občasne afere," je dejal. "Če se odločiš, da z nekom boš, potem si to res želiš. Ko sem v zvezi, sem v njej stoodstotno," je dodal.

Anistonova ima dovoljenje javnosti, da žali Joliejevo

Kristen Stewart je tako s prestola razdiralk družin zrinila Angelino Jolie, ki je do sedaj tam kraljevala zaradi Brada Pitta. Največkrat omenjeni hollywoodski par Brangelina se je spoznal na snemanju filma Gospod in gospa Smith ter se zapletla v razmerje, ko je bil Pitt še poročen s 'prijateljico' Jennifer Aniston. Slednja je dobila "pravico", da o Angelini v medijih govori kar hoče, javnost pa tolerira domnevne nežne telefonske pogovore med nekdanjima zakoncema.

Angelina Jolie za uničenje zakona še ni dobila odpuščanja ameriške javnosti, čeprav imata z Bradom skupaj tri posvojene in tri biološke otroke, v zvezi pa sta že osem let.

Springsteen razočaran nad ameriško družbo

"Čudna družba je tista, ki meni, da ima ljudem pravico govoriti, koga smejo ljubiti in koga ne. Resnica je, da sem ignoriral vse dogodke, kolikor sem jih lahko. Rekel sem si, da vse kar vem je, da so ti občutki resnični in mogoče sem res povzročil pravo zmedo, a takšno je življenje," je ob škandalu med leti 1988 in 1989 dejal ljubljenec ameriških src Bruce Springsteen. Njegovo razmerje z aktualno ženo Patti Scialfa se je začelo na turneji in promociji albuma Tunnel of Love leta 1988.

Med petjem pesmi Tougher than the rest sta se Bruce in Patti, ki je igrala bas, na odru večkrat spogledala in s tem še dodatno podžgala govorice, da se med njima nekaj plete. Bruce Springsteen je bil takrat poročen z manekenko Julianne Philips. S slednjo sta se leta 1988 razšla, leto kasneje pa še ločila.

Po skoraj 20. letih zakona in treh otrocih Brucea Springsteen še vedno pogosto omenjajo kot "tistega, ki vara", Patti pa kot "tisto, ki razdira domove".

Zvezdnike si lastimo

Čeprav skoraj nihče od zvezdnikov, kljub temu, da jih "napake" spremljajo celo življenje, zaradi tega ni ostal brez kariere, je to drugače pri politikih. Ko je Bill Clinton prevaral svojo ženo Hillary s pripravnico Monico Lewinsky je bilo njegove politične kariere konec. Podobno se je zgodilo Arnoldu Schwarzeneggerju, ki je ženo Mario Shriver prevaral s hišno pomočnico, s katero naj bi celo imela otroka.

Na forumih so se ob novi novici o razpisali številni ameriški uporabniki, ki se ukvarjajo z vprašanjem, zakaj njihovo družbo tovrstni dogodki, čeprav v zasebnem življenju niso nič nenavadnega. Eden izmed uporabnikov je našel odgovor, zakaj se tako prekomerno ukvarjajo z življenjem zvezdnikov: "Vse je odvisno od družbe, vendar v ZDA, če si zvezdnik, potem si te lastimo. Morda se tega niti ne zavedajo, a v resnici so naša lastnina."