Številni nemški mediji poročajo, da je v dopoldanskih urah prišlo do incidenta na treningu nogometašev Hamburga. Po verbalnem obračunu naj bi živci popustili srbskemu nogometašu Slobodanu Rajkoviću, ki je s pestjo v obraz udaril turškega soigralca Tolgayja Arslana, ki je obležal z razbito arkado. Vmešal se je še nogometaš iz Južne Koreje Heung-Min Son, ki se je Rajčevića lotil s kung-fu udarcem, a ga ni zadel, nato pa so petelinjenje prekinili ostali igralci in člani strokovnega vodstva.

Trener Thorsten Fink je Rajkovića nemudoma poslal pod prho, Arslan in Son pa sta z igrišča odšla v vozilu od reševalcev.

“Dobro je, kadar je v ekipi toliko življenja. A ni dobro, ko se igralci začnejo med seboj pretepati. Ta dogodek bo imel za udeležence resne posledice,“ je po treningu novinarjem dejal Fink.

V nemških medijih so se že razpisali, da je Rajković kazensko premeščen v drugo ekipa Hamburga in s prvim moštvom ne bo odpotoval na priprave v Južno Korejo, kamor bo HSV za devet dni odpotoval 16. julija. Son bo svojo domovino lahko obiskal, a bo moral v klubsko blagajno odšteti nekaj kazenskih evrov.