V prvi vrsti poudarjamo ekskluzivna izdelka, ki smo jima znižali ceno do skrajnosti. Vsaj še teden dni bodo tako lahko Dnevnikovi naročniki kupili Travel SIM-kartico za telefoniranje v tujini. Cena takšne kartice je 64 evrov, naši naročniki pa zanjo odštejejo zgolj 40 evrov. Kartica je primerna za čas počitnic, ko si želimo poceni telefonirati tudi iz krajev, kjer telefoniranje z mobilnimi telefoni ni poceni. Drugi ekskluzivni izdelek je Substral (gnojilo, seme trate in rastni substrat). Poleti, ko trate potrebujejo nekaj vaše pomoči, je cena za naše naročnike znižana z 29,90 evra na znosnih 19,90 evra. Ekskluzivna izdelka se bosta zamenjala vsake tri tedne in bosta velika nagrada za naše zveste naročnike

V drugi vrsti gre za del našega lojalnostnega kluba DNK, v katerem ponujamo po znižanih cenah predvsem privlačna turistična potovanja, različne knjige in priročnike. Ponudba se spreminja vsak mesec.

V tretjem delu prodajamo v rubriki Vroča ponudba zanimive proizvode, ki bi utegnili zanimati širšo množico. Paleta izdelkov je široka in se zamenja mesečno, cene pa so izjemno ugodne.

V zadnjem delu imamo še rubriko Utegnejo vas zanimati. Gre za nabor različnih izdelkov z različnimi popusti, ki se spreminja glede na povpraševanje.

Če vas izpostavljeni izdelki niso povsem prepričali, če iščete več ali če iščete nekaj povsem posebnega, je ob strani seznam 23 skupin izdelkov, med katerimi gotovo najdete tudi nekaj zase. Navsezadnje gre za preprost in varen nakup neposredno iz naslonjača, za pestro ponudbo za dom, družino, rekreacijo, šport in zabavo. In še mimogrede, Dnevnikovim naročnikom, ki še niso dovolj vešči računalnika, omogočamo nakup prek brezplačne telefonske številke 080 7306. Naša sodelavka jih bo peljala skozi postopek nakupa ali v njihovem imenu opravila vse potrebno. Sicer pa trgovina omogoča praktično vse vrste dostave in plačil.

Obiščite trgovina.dnevnik.si.