Na njej je Handanović že slikan z Interjevim dresom, do prestopa pa naj bi prišlo v naslednjih urah. Milanski klub bo po poročanju časnika za Slovenca odštel 11 milijonov evrov, v zameno pa bo k Udineseju odšel tudi Marco Davide Faraoni, ki je že privolil v selitev.

"Lako potrdim, da smo dosegli dogovor z Interjem. Del dogovora je tudi skupno lastništvo Faraonija. Zdaj čakamo le šena podpis,“ je razkril lastnik videmskega kluba Giampaolo Pozzo.

Julio Cesar ne namerava zapustiti Inter

Priljubljeni "Sarma“ naj bi pri črno-modrih v vratih zamenjal Julia Cesarja, ki naj bi klub v kratkem zapustil, a je Brazilec takšen scenarij že zanikal. "Ostal bom in se boril za svoje mesto v ekipi. Inter ima odlično moštvo,“ je dejal 32-letni čuvaj mreže in pokomentiral tudi prihod Handanovića na San Siro.

"Handanović je dober vratar. Njegov prihod bi bila odlična poteza, saj bi s tem imeli kar tri odlične vratarje,“ je za Sky Italia povedal Cesar, ki med Interjevimi vratnicami stoji že vse od leta 2006 in se, kot kaže, prav nič ne boji prihoda slovenskega reprezentanta.