Do enega največjih izgredov v času Eura je prišlo pred obračunom med domačo, poljsko izbrano vrsto ter Rusijo 12. junija v Varšavi. Policisti so takrat aretirali več kot 200 navijačev, med katerimi so bili tudi štirje Rusi, ki so bili iz zapora na Poljskem izpuščeni šele pred kratkim.

Kot so dejali novinarju tiskovne agencije ITAR-TASS na ruskem veleposlaništvu v poljski prestolnici, so izgrede pred tekmo izzvali poljski huligani, medtem ko so se ruski navijači le branili. "Veliko potujemo po Evropi, pogosto pa si ogledamo tudi nogometne tekme. A toliko konfliktov, kot jih je bilo na Poljskem, še nismo videli,“ je novinarju obrazložil Artem Kuročkin. "Poljaki niso skrivali svoje agresije. Pred tekmo so nas tako pozdravili s protiruskimi transparenti in slogani.“

Mladeniči pri tem niso pozabili okrcati niti poljske policije, ki se do ruskih gostov ni obnašala pretirano gostoljubno. Po besedah Artema so jih možje postave vklenili v lisice in jih strpali v policijski kombi, nato pa sprožili solzivec in zaprli vrata. "Bilo je kot v plinski celici,“ je ogorčeno dejal Artem. Nič boljše razmere navijačev nato niso pričakale niti v priporu. Prostori naj bi bili kar najbolj primitivni, za rezultate tekem pa so bili obveščeni le prek radia.

Poljska policija v priporu še vedno zadržuje tri ruske navijačev, ki so bili obsojeni na dva oziroma tri mesece zapora.