Golf igra že 20 let, minulo sredo pa je nastopil v vlogi podeljevalca nagrad najboljšim. Tretje mesto bruto je po odigranih 18 luknjah uspelo zasesti ekipi UniCredit 1, ki jo je prehitela ekipa Akron, slavili pa so fantje iz ekipe A-Cosmos, d.d.. Na tretje mesto neto se je zavihtela ekipa PGA 7, na drugo Golfportal.info, neto zmaga pa je pripadla ekipi UniCredit 3. Najboljši med profesionalnimi igralci je bil Damjan Murgelj, drugo mesto pa sta si z enakim številom točk delila Miro Raić in Sebastijan Ajster.

Naziv najboljši amater neto je pripadel Urbanu Vorošu, najboljši med amaterji bruto pa je bil Ivo Stomilovič. Vsi zmagovalci so prejeli lične plakete in praktične nagrade naših sponzorjev.

Damjan Murgelj, zmagovalec med proji in član neto zmagovalne ekipe, pri svojih 35 letih golf igra že 22 let. Ob razglasitvi se je navdušeno zahvalil zlasti svoji ekipi. "Ponosen sem na svoje igralce, s katerimi smo se odlično ujeli. Tako kot lahko profesionalni igralci pomagamo pri igri amaterjem, so amaterji lahko pomembna podpora in motivacija proju," je dejal. Da je dobra ekipa ključna za uspeh, se je strinjal tudi pro Sebastijan Ajster, član bruto zmagovalne ekipe A-Cosmos, d.d., ki je obljubil, da pride njegova ekipa septembra, ko bo v Arboretumu zaključek UniCredit Bank Pro Am lige, po pokal.