Poletje je tudi čas igre in brezskrbnih užitkov. Poleg Mestne občine Velenje, Občine Kobarid in Občine Krško je od konca minulega meseca tudi občina Brezovica bogatejša za prenovljeno otroško igrišče v Športnem parku Jama v Notranjih Goricah. To je četrto in hkrati zadnje prenovljeno igrišče v okviru projekta Otroci Triglava, pri prenovi katerih sodeluje Zavarovalnica Triglav skupaj s poslovnimi partnerji - družbami Riko, BTC in Krka.

Igrišče za najmlajše celostno dopolnjuje Športni park Jama, ki sedaj ponuja možnosti za športne aktivnosti vseh generacij. Odprtje so popestrili plesni in glasbeni nastopi okoliških otrok. V občini Brezovica se je število mladih družin v zadnjem času skokovito povečalo. Otroci v Notranjih Goricah bodo sedaj imeli možnost za igro na varnem otroškem igrišču.

Ambasador otroškega igrišča v Športnem parku Jama je kapetan Košarkarskega kluba Olimpija Goran Jagodnik, ki se počasi že pripravlja na novo sezono. Predsednik uprave Zavarovalnice Triglav Matjaž Rakovec je ob odprtju tamkajšnjim otrokom zaželel sproščeno poletje na igrišču ter poudaril: "Zadovoljni smo, da smo v okviru projekta Otroci Triglava uspeli prenoviti izbrana igrišča še pred začetkom šolskih počitnic. Otroci se bodo sedaj lahko brezskrbno igrali na varnih igralih, kar je tudi osnovni namen projekta. Želimo si, da bi nam poslovni rezultati še naprej omogočali izpeljavo projektov, namenjenih kvalitetnemu preživljanju prostega časa otrok."

Župan občine Brezovica Metod Ropret pa je poudaril: "Veseli in ponosni smo, da se je Zavarovalnica Triglav, ki sodi med najuspešnejša in družbeno najbolj odgovorna slovenska podjetja, odločila, da v svoji akciji Otroci Triglava pomaga tudi otrokom naše občine. Prekrasno igrišče v Notranjih Goricah bo izjemna pridobitev za bližnji vrtec, podružnično osnovno šolo in vse otroke tega kraja. Iskrena hvala." promocijsko besedilo