Plesna predstava Compassion je mnogo več kot estetsko dovršena, gibalno atraktivna in izrazno prepričljiva podoba modernega baleta. Compassion je v prvi vrsti bivanjska zgodba vsakega od nas in odgovarja na temeljna človeška vprašanja o biti, o smislu in neustavljivi želji po sprejetosti, ki nas maliči do neprepoznavnosti. Compassion je vseživljenjska ljubezenska zgodba slehernika. Pretresljiva v svojih krhkosti in iskriva v upanju, ki ga nosi.

Kjara Starič s svojo koreografijo in mladimi plesalkami ter plesalci najde odgovor v sočutju. Vendar ne v lažnem sočutju komercialne humanosti, ki polni lastni ego. V sočutju, ki izvira iz spoznanja o nujnosti preseči egocentrični individualizem sodobnosti. V sočutju, ki se rodi iz ljubezni do sebe in sveta kot edinega raja, ki je trenutno na voljo.

Predstava bo 2.7. ob 21.00 v Križankah, Festival Ljubljana. Plesalo bo 15 plesalk in plesalcev Kjara's Dance Project v koreografiji Kjare Starič.


Več o predstavi: http://kdp.si/

AKCIJA: DOŽIVITE PREDSTAVO "COMPASSION" - Kjara' Dance Project za samo 9 EUR!
Vse kar morate storiti je, da na blagajni Križank pravilno odgovorite na nagradno vprašanje "Kdo je koreografinja predstave Compassion".