Lohanova, ki te dni snema film o življenju lani umrle legende Liz Taylor, je pozneje na svoj twitter napisala: "Zapiši si ... potem, ko v štirih dneh delaš 85 ur in si vso noč pokonci na snemanju, se zavedaj, da bi lahko omedlel zaradi izčrpanosti in da se na tvojih vratih lahko prikaže sedem reševalcev. Če imaš srečo, so ti simpatični. Sicer bi bilo to resnično razočaranje."

Njen zapis je dva sindikata filmskih igralcev in delavcev spodbudil, da sta napovedala sestanke z ustvarjalci filma in preiskavo dogajanja. Pravila sindikalnih pogodb namreč omejujejo število ur, ki jih igralci in delavci preživijo na filmski ali televizijski produkciji.

"Skrbno smo preučili to zadevo in naši poslovni predstavniki so že obiskali, in še bodo obiskali snemanje filma Liz & Dick," je eden od sindikatov sporočil v sredo zvečer. "Govorili smo predstavniki podjetja in polno se zavedajo svojih pogodbenih obveznosti. Zagotovili bomo, da bodo vse kršitve plačane."

Sicer so se prejšnji teden pojavile tudi govorice, da sta dve frizerki zboleli zaradi izčrpanosti, to je začel preiskovati drugi sindikat, ki je prav tako sporočil, da zadevo preučujejo in nadzorujejo.

Se pa je snemanje filma zavleklo potem, ko je Lindsay Lohan pred dvema tednoma doživela prometno nesrečo.