Program letos ne bo zgolj znanstveno raziskovalnega značaja, ampak bo vsebinsko usmerjen tudi v uporabnost raziskav v praksi, saj se konferenca prvič deli na dva dela: Bledcom Academic: Bledcom Academic, ki bo potekal pod naslovom Odnosi z javnostmi in komunikacijsko upravljanje: stanje stroke in Bledcom Corporate: Bledcom Corporate, ki bo zanimiv predvsem za komunikacijske praktike, menedžerje, raziskovalce javnega mnenja in tudi vse tiste, ki jih zanima, kakšno je splošno javno zaupanje v organizacije.

Poleg mednarodno priznanih strokovnjakov s področja odnosov z javnostmi in komunikacijskega menedžmenta, med katerimi bodo, zakonca Larissa A. Grunig in James E. Grunig, Jerry Swerling in Ansgar Zerfass, bo udeležence Bledcoma zagotovo privabila tudi okrogla miza, na kateri bodo slovenski in tuji menedžerji spregovorili o tem kakšna je vloga strokovnjakov za odnose z javnostmi in predstavnikov podjetja pri grajenju zaupanja.

Na konferenco Bledcom 2012, se lahko prijavite preko portala www.bledcom.com, kjer si lahko preberete tudi več o programu in predavateljih.