Na Rogli, kjer je trava še zelena, potoki bistri in zrak še diši po svežem, ali v Termah Zreče, kjer se v svetu lepote, sprostitve in užitkov razvajata telo in duša.

Rogla ponuja obilo možnosti za aktivno preživljanje prostega časa za vso družino. Na vsakem koraku vas bodo pozdravili razigrani pohodniki ali navdušeni kolesarji. Izkušeni vodniki vas bodo popeljali med stoletne smreke in šotna jezerca, globoko v osrčje pohorskih gozdov. Pester animacijski program bo zlasti pritegnil otroke, ki se bodo med drugim podali po škratovi poti raziskovat bogat rastlinski in živalski svet bližnje okolice.

Če želite občutiti veter v laseh in hitrost, ki dvigne srčni utrip, bo vožnja po letno-zimskem adrenalinskem sankališču Zlodejevo kot nalašč za vas, medtem ko vas bo poletna vožnja s panoramsko sedežnico Planja obdarila s čudovitim razgledom, vonjem smrekovih gozdov ter vas popeljala na domače dobrote v Restavracijo Mašin Žaga.

Prava zabava, ki po žilah požene adrenalin, ne pozna omejitev. Če ste športni navdušenec in vam prepreke pomenijo izziv, vas čaka umetna plezalna stena v športni dvorani na Rogli.

Na svoj račun bodo prišli tudi gorski kolesarji, ki jim ovire v novem kolesarskem parku pomenijo zabavo in izziv. Najmlajši kolesarji pa se bodo preizkusili na spretnostnem poligonu, ki je primeren tudi za otroke in začetnike.

Le nekaj manj kot pol ure vožnje vas loči od Term Zreče, kjer se sprosti telo in razvaja duša.

Prijetno utrujeni se boste predali nežnem dotiku tople termalne vode ali pa vas bodo poživile brezskrbne vragolije v Vodnem gozdnem parku, ki bodo navdušile otroke, vas pa spomnile na razigrane otroške dni.

Še zadnje sledi utrujenosti in napetosti bodo izginile ob obisku Idile, wellness & spa centra, kjer se v štirih tematskih svetovih ponujajo številne različne kopeli, masaže in nege, ki jih odlikujejo zelišča, olja in blagodejni dotik izkušenih rok zaposlenih. V Savna vasi vas bodo ovili toplota ter poživili vonji ob izvirnih programih vrtinčenja zraka.

Ob koncu dneva vas bo navdušila bogata ponudba restavracije novega Hotela Atrij**** Superior, kjer hišni kuharski mojstri pripravljajo izvrstne kulinarične dobrote, ki jih bogatijo odlična vina po priporočilu sommelierjev.

Več informacij vam na voljo na telefonih 03/75 76 00 (Terme Zreče) in 03/ 75 77 100 (Ro gla) ter na spletni strani www.unitur.eu.

promocijsko besedilo