Lahko si mislite, kako je dekle z Barbadosa, ki kot največji adut izpostavlja svoje telo, znorelo, ko je slišalo govorice, da je v glasbenem spotu uporabilo dvojnico. Na mikroblogerski platformi twitter je 24-letnica sprožila vojno proti britanskemu tabloidu The Sun. "Ok @thesunnewspaper, to je edini način, na katerega se lahko izrazim!!! Je**** se!"

Tabloid The Sun je poročal, da je v glasbenem spotu Rihannina dvojnica irska manekenka Jahnassa Aicken. Rihannini menedžerji pa naj bi z njo podpisali posebno pogodbo, po kateri ji je prepovedano v javnosti govoriti, da je ona pevkina dvojnica.

Rihanna, ki meni, da bi ji mnogi morali zavidati njeno čudovito telo, se je spraševala, kdo sploh je Jahnassa in ali ima tudi ona tatu na roki. Ko je ugotovila, da je vendarle šla prek meje dobrega okusa, je svoj izbruh jeze zaključila in dodala, da bi se lahko vedla bolj razumsko. Očitno pa je pozabila še na računalniško tehnologijo, s katero je mogoče belo kožo pobarvati v temnejšo barvo in dodati tatu na kateremkoli delu telesa.