Terrafolk je ena povsem nepredvidljivih glasbenih zasedb, saj vedno znova preseneča z žanrsko stilsko svobodo, s frizurami in z različnimi zasedbami. Njihovi nastopi so polni naelektrene energije, eksplozivnosti in spontanega kontakta z občinstvom. Tudi zato, ker so pred leti prejeli BBC World Music Award in pred kratkim skupaj s Simboličnim orkestrom napolnili Gallusovo dvorano Cankarjevega doma. Novembra 2011 so izdali šesti album (CD+DVD) z naslovom Ledena trgatev. V letu 2012 pa pripravljajo nov album z avtorskimi skladbami.

Jasarov je producent in DJ, ki je začel s produkcijo boben in basa leta 2004 v Guildfordu v Veliki Britaniji, kjer je obiskoval Academy of contemporary music. Udejstvovanje na underground ilegalnih partyjih po Londonu in okolici ga je popeljalo tudi na pot didžejanja, na avdiciji pa je dobil tudi vlogo basista v live d'n'b zasedbi Dust 21, s katero so gostovali tudi drugod po Evropi, ter tudi v Ljubljani. Leta 2006 se je vrnil v Slovenijo, kjer je sodeloval pri številnih projektih (The Stroj, Kataya, Makeup2, Sinkronics ...), remixal hit hrvaške hip-hop skupine Elemental "U mojoj glavi", s katerim je zasedel vrhove lestvic na Hrvaškem in na MTV Adria, ter sukal vse vrsti glasbe od swinga do dubstepa na različnih dogodkih v Sloveniji, na Hrvaškem in v Nemčiji. Trenutno poleg didžejanja aktivno vodi skupino Leni Kravac, skrbi za programming in klaviature pri zasedbi Evil Eve, ter piše skladbe in producira.

Po otvoritvenem večeru se bodo obiskovalci Cvetličarne že v petek lahko sproščali na zabavi FHM 100 PARTY, dan kasneje pa bo sledil sloviti Oldies Goldies večer.