Republika Albanija v vaji sodeluje s patruljno ladjo P-132 Oriku in 24-člansko posadko, Črna Gora z vlačilcem PR-41 Orada in 15-člansko posadko, Hrvaška z ladjo Vukovar-41 s 30-člansko posadko, Grčija s topovnjačo P 268 Aittitos z 59-člansko posadko ter italijanska vojna mornarica s patruljno ladjo P-409 Sirio in 76 člani posadke. Na krovu italijanske patruljne ladje je tudi helikopter Bell 212.

Slovenska vojska na vaji sodeluje s 430. mornariškim divizionom, na vaji pa se bodo urili poveljstvo diviziona, pomorski operativni center in odred za podvodna delovanja. Na vaji bodo aktivno sodelovali vojaški ladji (hitra patruljna ladja Ankaran 21 in večnamenska ladja Triglav 11) ter vojaški čolni. Vajo podpirajo Združeni operativni center ter zračne sile Slovenske vojske z letalom Pilatus PC-9 in helikopterjem Bell 206.

Vajo organizira Poveljstvo sil Slovenske vojske in je namenjena krepitvi dosedanjega dobrega regionalnega sodelovanja pomorskih sil ter dvigu ravni znanj in izkušenj s področja mornariške doktrine in postopkov. Poveljujoči vaje je poveljnik sil brigadir Branimir Furlan, taktični poveljnik na vaji je poveljnik 430. mornariškega diviziona kapitan fregate Roman Anžič, vodja vaje pa je kapitan fregate Ivan Žnidar iz Poveljstva za doktrino, razvoj izobraževanje in usposabljanje. Danes je potek vaje spremljal tudi minister za obrambo Aleš Hojs.