"Da, res je, Terra Australis d.o.o. je kupila znamko Top Klub ter vsa osnovna sredstva. Pogodbo smo podpisali prejšnji teden. Pridobili smo tudi potrdilo Naminega nadzornega sveta, tako da bomo danes imeli formalni prevzem. Klub Top bo danes zaprt, jutri pa ponovno odpremo vrata z novim managementom," nam je prek elektronske pošte odgovoril Anthony Tomažin.

Nakup znamke kluba Top nam je potrdil tudi Primož Ogrizek, lastnik kluba Top, ki pa je zagotovil, da bo klub, kot ga mnogi poznajo že od nekdanjega Globala naprej, živel še naprej, le z novim najemnikom. "Vsi ostajamo v tej vlogi, v kateri smo bili," je še pojasnil.

Top bo svoje ime obdržal, je na vprašanje, ali bo klub na vrhu Name dobil novo, tretje ime, odgovoril Tomažin. Tudi blagovna znamka in oprema zaenkrat ostajata nespremenjena, "predvidevamo pa 'kozmetično' prenovo enkrat konec leta, ker imamo namen osvežiti že malo utrujeni videz lokala," je dodal Tomažin. Na opis okvirne prenove pa zaenkrat še čakamo.

"Kot veste, sem lastnik Nebotičnika in Opera bara. Zaradi tega razloga sem se odločil za najem Kluba Top ker smo želeli dodati še tretji, manjkajoči del k trikotniku - Nebotičnik, Opera Bar in Top Klub. Na ta način lahko našim gostom ponujamo storitve skoraj 24 ur na dan," je pojasnil Tomažin. Turisti in obiskovalci Ljubljane bodo glavno mesto tako lahko doživeli z jutranjo kavico v Opera baru, "potem lahko našim gostom postrežemo s kosilom na Nebotičniku in nato se lahko se posladkajo s sladico in kavico na terasi in povečerjajo v restavraciji na Nebotičniku ter zaplešejo v klubu in če si zaželijo plesati še naprej, jim lahko postrežemo v 'disco' Top Klubu," je opisal Tomažin.

"Top Klub je bil izbran kot eden izmed 100 najboljših klubov na svetu, kar pomeni da je osvojil določen standard, ki ga nameravamo obdržati in če je možno še izboljšati," je še dodal. V interesu Terre Australis, d. o. o., je namreč, da svojim gostom ponudijo celostno ponudbo na vseh področjih in jih zadržijo znotraj trikotnika zabave.