Ogrlice naj bi izginile iz bivalnega prostora, katerega so varovali Roseovi osebni stražarji, piše Belfast Telegraph. Pevec je bil po poročanju medijev nad krajo vidno nezadovoljen, francoski kriminalisti pa so preiskavo že začeli, vednar tatu še niso našli.

Verjetno najbolj znana rock skupina Guns N'Roses je trenutno sredi evropske koncertne turneje, ki bo potekala celo poletje. Njihova naslednja postaja je mesto Monchengladbach v Nemčiji, kjer bodo nastopali v petek. V našo bližino pa znani rokerji prihajajo 15. julija, ko bodo igrali na festivalu Exit v Novem Sadu v Srbiji in 17. julija v hrvaškem Splitu. Turnejo bodo zaključili 22. julija s koncertom v španski Palma de Mallorci.

Axl je pred kratkim zavrnil povabilo, da ga kot člana originalne zasedbe Gunsov imenujejo v prestižno "Rock and Roll Hall of Fame" (Rokenrol dvorana slavnih), vendar je pevec povabilo zavrnil. "Čas je, da se pomaknemo naprej. Življenje ne zagotavlja srečnega konca, še posebej ne na račun sreče drugih," je za medije dejal Rose.

Spomnimo, Axl Rose že od leta 1994 ne koncertira več z originalno zasedbo skupine, katere člani so bili kitarista Slash in Izzy Stradlin, basist Duff McKagan in bobnar Steven Adler. Po razpadu skupine se med omenjenimi člani že dlje časa vleče tožba. Predmet tožbe pa je dovoljenje za uporabo imena Guns N'Roses, saj bivši člani menijo, da Axl z novo zasedbo ne bi smel več uporabljati tega imena.