20-letna Scout je policiji postala sumljiva, ker je v rokah držala pivo. Spomnimo, meja polnoletnosti je v ZDA 21 let, mladoletni pa alkohola ne smejo piti. Scout jim je izročila ponarejeno osebo izkaznico, s katero se je predstavljala kot nekaj let starejša Katherine Kelly.

Policisti se niso dali pretentati in so jo zasliševali toliko časa, da se je mladenka zlomila in priznala, da je pravzaprav Scout Willis, da osebna izkaznica ni njena in da ne pozna nobene Katherine.

Willisova je bila danes že izpuščena iz pripora, potem ko so njeni starši plačali varščino. Konec meseca jo čaka še zaslišanje pred sodnikom. Grozi ji do 500 dolarjev kazni, a večina tujih portalov meni, da slavna hči ne bo dobila tako visoke kazni, tako kot je pred leti za pitje alkohola ni dobila hči takratnega predsednika ZDA Georga W. Busha Jenna. Slednja je morala plačati 50 dolarev kazni in opraviti osem ur družbeno koristnega dela.

Sicer pa Willisova ni prvič na udaru zaradi prepovedanih substanc. Pred le nekaj meseci je na twitterju pisala o drogah, seksu in zabavah, nato pa dejala, da je vse to objavila v okviru univerzitetne študije o družbenih omrežjih. Tudi njena mlajša sestra Tallulah je že bila aretirana zaradi pitja alkohola, saj so jo s stekelnico žganja ujeli, ko je bila stara le 17 let.