50-letna pevka je povedala, da se ji je zadnje čase pogosto dogajalo, da je pozabljala besedila svojih pesmi. Odšla je na zdravniški pregled, kjer so jo poslali na magnetno resonanco možganov. Ta je razkrila, da ima pevka možganski tumor.

K sreči je Crowova lahko oboževalce pomirila, da je tumor benigen."Moj spomin me je tako skrbel, da sem se odločila za pregled. V javnosti o tem še nisem spregovorila, a novembra lani so mi odkrili benigni možganski tumor. Malo me je zaskrbelo, a zaenkrat nimam večjih težav," je razkrila pevka, ki je sicer letos februarja praznovala abrahama.

Sheryl je, kot poročajo tuji portali, imela precejšnje težave s spominom že vse od devetdesetih let naprej, pozabljala je namreč besedila pesmi. Ko se ji je to zgodilo lansko leto, je v šali dejala, da bo stara 50 let in da je to ''zaradi let''. "Ko so odkrili, da imam tumor, mi je bilo takoj jasno,'' je dodala Crowova.

Sicer pa to ni prvi tip zahrbtne bolezni, ki so jo zdravniki odkrili pri njej. Pred leti je namreč prebolela raka na dojki, ki so ji ga tudi operativno odstranili.