"#25milijonovtvitipošasti, vau! Danes se uradno počutim kot najbolj srečno dekle na svetu,“ je zapisala.
Šestindvajsetletna pevka ima več kot dva milijona in pol slednikov več od najbližjega tekmeca, Justina Bieberja, ki jih ima 22,5 milijona. Med desetimi osebami z največ sledilci na twitterju je sicer kar osem glasbenikov. Preostali dve osebi med desetimi osebami z največ sledilci pa sta ameriški predsednik Barack Obama in zvezda resničnostne televizije Kim Kardashian.

Gaga je predtem kot prva presegla že mejnike za 10, 15 in 20 milijonov sledilcev, njena priljubljenost pa je plod izjemno nenavadnih kostumov, med katerimi verjetno najbolj izstopa obleka iz mesa, ki jo je nosila na podelitev nagrad MTV leta 2010.

Kljub njeni priljubljenosti pa se še vedno najdejo nekateri, ki niso navdušeni nad njeno glasbo in predvsem stilom. Prav takšno neodobravanje so izrazili indonezijski fundamentalni islamisti, ki so zagrozili z nasiljem, če bo Gaga nastopila v državi in poskušala pokvariti mladino s svojimi seksi oblekami in provokativnimi plesnimi gibi. Nastop so zaradi groženj ter skrbi za varnost pevke in obiskovalcev naposled morali odpovedati.