Za vse adrenalina željne pa se ob sedežnici Vitranc razprostirata poletno sankališče Besna Pehta in Bike park s posebnim delom, namenjenim le otrokom. V tem idiličnem okolju je v pomladno-poletnem času pred tremi leti luč sveta ugledal edinstven Alpski resort Špik, ki junija razveseljuje s posebno rojstnodnevno ponudbo. Hotel se lahko pohvali z raznovrstnimi wellness storitvami, prostornimi sobami in odlično kulinarično ponudbo. Obdajajo ga otroška igrala, igrišče za odbojko na mivki in badminton ter prostor za piknik. Hkrati pa stoji na lokaciji, znani po zdravilni klimi, ki blagodejno vpliva na naše počutje.

Za vroče poletne dni, ko so v Kranjski Gori ravno pravšnje temperature, so v hotelih Hit holidays Kranjska Gora pripravili najrazličnejše pakete, tako da bo zagotovo vsak našel nekaj zase.

Konec junija in v začetku julija se bodo najmlajši lahko učili košarkarskih veščin, ki jim jih bo odkrival Marko Milič na enotedenskem taboru, ki primeren za otroke, stare med 8 in 14 let, ter poleg košarke zajema še spoznavanje borilnih veščin ter veliko zabavnih dogodkov.