Poleg fenomena slovenskega gledališča SiTi Teater pod zvezdami napoveduje še predstave Moja dežela, ki je bila doslej popolnoma razprodana, Manjka mi, manjka z Romano Kranjčan, in predstavo Fotr, ki praznuje drugi rojstni dan in je doživela že okoli dvesto ponovitev. Za tiste, ki vas je predstava že navdušila velja omeniti, da jeseni prihaja nadaljevanje. Star fotr z Janezom Hočevarjem - Rifletom v glavni vlogi.

Sicer pa je SiTi Teater pod zvezdami dogodek, ki zaključuje sezono v dvorani in se seli na prosto. "Želimo si ugodno vreme in že pogledujemo proti nebu," so sporočili organizatorji. Če ne bo dežja, si tako obetajo veliko obiskovalcev. V primeru slabega vremena bodo predstave odigrane na domačem odru SiTi Teatra BTC.

Gledalci, ki so omenjene predstave zamudili med redno sezono, ali pa si jih želijo ponovno ogledati, imajo tako priložnost, da si jih v naslednjem mesecu ogledajo na Ljubljanskem gradu. Uvodno dejanje, predstavo Jamski človek, bo s svojim nastopom pospremila glasbena skupina Simbolični orkester.