To je čas za druženje z družino, prijatelji in sodelavci.

Za vas smo pripravili pravo rečno pustolovščino v osrčju mesta Ljubljana. Z našo piratsko ladjico vas po reki Ljubljanica popeljemo do središča prestolnice.

V senci mestnih mostov se z reke odpirajo povsem novi pogledi na mesto Ljubljana, kjer nas vedno znova presenetijo številni detajli in kjer se zgodovina in sedanjost prepletata v večni igri. Občudovali boste lahko Plečnikovo tržnico in Tromostovje, nove mostove, staro mestno jedro, pot nas bo zanesla tudi mimo Trnovskega pristana in Špice.

Prava plovba vas v uživaškem tempu, v ritmu reke, popelje vse do Podpeči.

Na Barju odkrivamo za vsakim ovinkom novo sliko. Tu so naplavljena drevesa v vodi, mimo priplava raca, v zrak prhne čaplja, iz vode se požene riba. Na bregovih se sončijo želve, na naši poti nas spremljajo nutrije, ki nas radovedno opazujejo.

V tem zares prečudovitem naravnem okolju si vzamemo čas za oddih. Na ladjici pripravimo piknik za lačne želodčke. Kadi se z žara, zadiši po dobri hrani, zasliši se vesela glasba, ki nas vabi na ples. Prepustimo se uživanju in razvajanju, prevzame nas dobra volja in prava zabava se lahko začne.

Pripravimo vam izbrane mesne jedi in popečeno zelenjavo z žara ter druge vegetarijanske jedi, čaka vas bogat solatni bar s svežo sezonsko zelenjavo, ne manjkajo niti ocvrt krompirček in dunajski zrezki, za otroške zabave pa pripravimo hrenovke v testu, pice, piščančje ocvrtke in hamburgerje. Na vašo željo priredimo pravo mehiško zabavo s tortiljami, prigrizki in opojnimi koktajli, za ljubitelje mediteranske hrane pa spečemo ribe, kalamare in škampe.

In ker se vsaka prava pojedina konča s sladicami, vam postrežemo s palačinkami in marmelado po babičinem receptu, jabolčnim zavitkom in vaniljevo kremo ali s čokoladnimi dobrotami.

Za žejo lahko izbirate med raznimi brezalkoholnimi pijačami, vinom in pivom.

Celotno našo ponudbo si lahko ogledate na WWW.RECNIPIRATI.SI.

promocijsko besedilo