Falkensteiner Hotel Adriana v Resortu Borik v Zadru je popolno zatočišče za dva, oddaljeno le nekoliko metrov od plaže, nagrajene z modro zastavo®. Ta elegantno oblikovani hotel ponuja kakovostne storitve, vrhunsko kulinarično ponudbo z bogato vinsko karto in 48 modernih sob Junior Suite, v katerih lahko gostje uživajo v romantičnih trenutkih. Dodatne dejavnosti za preživljanje prostega časa v hotelskem naselju Borik, kot so wellness v Acquapura Thalasso & Spa centru Borik, tenis, odbojka na mivki in vodni športi, še obogatijo ponudbo.

V hotelu Adriana gostje najraje uživajo na romantični terasi ali v ekskluzivni a la carte restavraciji Magnolia, ki jo obkroža prelepo oblikovan vrt. Naš kuharski tim na čelu z nagrajenim kuharjem Tomislavom Karamarkom vam bo pripravil pravi užitek za brbončice: mediteranske in hrvaške specialitete, sveže ulovljene ribe in morske sadeže. Bar Adriana z izbranimi vini in drugimi dobrimi kapljicami vas vabi, da sproščeno uživate v preostanku dneva.

Acquapura SPA

Na 2500 kvadratnih metrov v Falkensteiner Acquapura Thalassu in SPA Centru Borik se lahko tisti, ki iščejo mir ter sprostitev, popolnoma spočijejo. Acquapura je filozofija wellnessa, ustvarjena ekskluzivno za hotele Falkensteiner, kjer je v hotelih na morju tema "vode" interpretirana skozi bogato izbiro postopkov thalasso. Telo vam bo hvaležno po kopeli z morsko soljo, morskem pilingu, oblogi z morskimi algami ali po katerem koli od 45 postopkov, ki so na voljo. Spa center vas bo navdušil z velikimi vodnimi površinami, s sobo za sproščanje Lemon, z zunanjim whirlpool bazenom, s kneipp kanalom za stopala, kompleksom savn, fitnes studiem s kardionapravami, sobo Private spa za dva in z barom Vital.

Gostje hotela bodo zagotovo našli svoj raj za počitek na dalmatinski obali in bodo razumeli izjavo Alfreda Hitchcocka, da se v Zadru lahko doživi najlepši sončni zahod na svetu.

Več informacij o hotelu in ponudbah na www.adriana.falkensteiner.com.

promocijsko besedilo