Res je, da vsakemu človeku pripada pet minut slave, a kot kaže Marku Zuckerbergu pripadata kar cela dva tedna. Po tem, ko je pretekli teden najprej obeležil 28. rojstni dan in le nekaj dni kasneje zaslužil milijarde dolarjev, s tem, ko je Facebook dal na ''razporodajo'' na borzo, se je takoj po tem, ko je njegovo dolgoletno dekle doktoriralo, z njo tudi poročil. In ko bi mislili, da je sedaj počasi dovolj oči, uprtih vanj, se je skupina CDZA, ki snema ''glasbene eksperimente'', odločila, da mu bo posvetila celotni mini muzikal.

Pesem oziroma video nam ponudi celovit pregled Zuckerbergove zgodovine in zgodovine facebooka. Sestavljena je iz 12 delov in traja nekaj manj kot štiri minute, v tem času pa lahko gledamo tri plavolaske, ki ob spremljavi klavirja pojejo o vsem, kar je Mark v zadnjih osmih letih doživel. Od študija na Harvardu pa vse do Facebooka na borzi.

No, muzikal ima eno samo pomanjkljivost – poroka ni vključena vanj, saj je bil posnet še preden je javnost vedela za novi status Zuckerberga.