Shahin, znan tudi kot "iranski Eminem", je v svoji pesmi "Imam Naghi" pozval šiitskega imama Alija an Akijo naj se prebudi od mrtvih in spremeni stanje v deželi, v kateri se je rodil. Poleg sarkastičnega besedila pa nikakor ni pomagalo, da je raper muslimanske verske voditelje dodatno razjezil v videospotu, v katerem je kupolo džamije zamenjal z dojko, na kateri visi pisana zastava, ki simbolizira pravice za homoseksualce.

Zaradi vsega tega je iranska verska spletna stran Shia-Online razpisala tiralico, ki za življenje raperja ponuja 100 tisoč dolarjev. "Če je nekdo žalil imama Alija an Akijo ali pa se iz njega norčeval, je to blasfemija, Bog pa ve, kaj mora storiti,“ je pojasnil ajatola Safi Golpayangi.

Shahin se trenutno nahaja na skrivni lokaciji v Nemčiji, varuje pa ga tudi policija. Za svoje življenje ga ni strah, pravi, bolj ga skrbi za varnost njegove družine v Iranu. Prepričan je, da s svojo pesmijo ni nikogar užalil, zaradi česar se tudi ne namerava opravičiti, poroča časnik The Independent.