Okorocha, ki je sprva zastopal oba maserja, ki sta znana kot Neznanec 1 (John Doe #1) in Neznanec 2 (John Doe #2), je povedal, da ne ve, zakaj se je še njegov zadnji klient iz Atlante (Neznanec 2) odločil, da od tožbe odstopi.

Neznanec 1, ki je trdil, da ga je Travolta spolno nadlegoval v Beverly Hills Hotelu, je prvi odstopil od tožbe, a je le nekaj potem, ko je odstopil od Okorocheve tožbe, najel losangeleško odvetnico Glorio Allred. Allredova je v torek povedala, da se bosta s klientom pogovorila, če naj proti Travolti vložita novo tožbo.

"Sva v postopku dogovarjanja o nadaljnjih potezah, ki bi jih morda želel potegniti,“ je povedala Allredova. Neznanec 1 je od tožbe sicer odstopil, ker se je izvedelo, da je bil Travolta 16. januarja 2012 v New Yorku in ne v Los Angelesu, kot je trdil tožnik. Neznanec 2 pa je Okorocho odpustil in odstopil od tožbe, le nekaj časa potem, ko je videl intervju svojega odvetnika na oddaji "Showbiz Tonight“, kjer je povedal, da bo z obtožbami Neznanca 2 pred sodiščem odpravil vse napake v primeru Neznanca 1.