Stavros in Zečić bosta visoka jubileja svojega glasbenega delovanja - Stavros 40-letnico, Zečić pa 35-letnico - na koncertu v ljubljanskih Križankah obeležila vsak s svojo spremljevalno skupino ter s posebnimi gosti.

Stavros je bil okronan za kralja zabav in znan po tem, da koncerte napolni z veliko energije. Z zadnjim albumom "Ima dana" je Stavros nanizal nove uspehe in svojim oboževalcem postregel s hiti, kot so "Rastanimo se" in "Ima nas još (Ko pijane budale)". Jazz glasbenik, studijski bobnar in skladatelj ima za seboj dolgo glasbeno kariero, bogato z uspešnicami, kot so "Umoran", "Neka je šarala", "Idem u Sloveniju" in "Nemoj se udavati".

Zečić je avtor slovenskemu občinstvu znanih uspešnic, kot so "Zora", "Pokidat ču lance sve", "Sokole", "Vladarica", "Nitko nema dva života" in "Sedam godina". Trenutno predstavlja novi album "Crni kralj i bijela dama", ki je le v nekaj mesecih dosegel zlato naklado. Kot so prepričani organizatorji koncerta, sta Zečić in Stavros svojevrsten glasbeni fenomen.

Lepa Brena, s krstnim imenom Fahreta Jahić, se je rodila leta 1960 v Tuzli. V svoji karieri je izdala 19 albumov, posnela pet filmov in dve televizijski seriji. Z uspešnicami, kot so "Mile voli disko", "Sitnije, cile, sitnije" in "Hajde da se volimo" je razveseljevala oboževalce po celotni nekdanji Jugoslaviji.

Leta 2009 se je Lepa Brena z albumom "Udji slobodno" podala na svetovno turnejo, dve leti za tem pa je izdala še album "Začarani krug", s katerim je proslavila 30. obletnico glasbene kariere. Slednjega bo predstavila tudi v sklopu sobotnega koncerta v Stožicah.