Ne pozabite na človeka, ki je zaslužen za to, da je svet postal bogatejši za še eno obupno pesem. To je Patrice Wilson, ki je zelo hitro postal eden najbolj osovraženih glasbenih producentov novejše zgodovine.

Njegov Friday je postal svojevrsten hit, ki ga vsi pozanjo in vsi sovražijo. Da bi pojasnil, kako je sploh prišlo do tega, da je pesem nastala in postala ''antihit'', se je Wilson odločil posneti pesem H.A.P.P.Y., ki je nadaljevanje Petka.

Na samem začetku se odvrti cela zgodovina – od nastanka Petka, do njegove poti med superzmote glasbene scene, do danes. In nato lahko poslušamo novo pesem, ki se začne tam, kjer se je Petek končal. V soboto zjutraj, namreč.In kot smo bili priča v spotu za Friday, lahko tudi tu vidimo sumljivo mlada dekleta, nekatera niso videti stara niti 15 let.

''Hotel sem povedati zgodbo, kako se je vse zgodilo. Ko ljudje vidijo, da te njihove kritike ne prizadanejo več, jim počasi postaneš več. Iz vsega tega sovraštva sem hotel narediti nekaj, česar bodo ljudje veseli'''je dejal Wilson, o Petku pa dejal: ''Še vedno imam rad to pesem, mislim da je to delo, ki me je proslavilo, a poskušam ustvarjati še nove pesmi in ne živeti na stari slavi.''

Spomnimo, ko je Friday čez noč postal hit, do danes ima več kot 30 milijonovo ogledov na YouTubu, se je pozornost iz mlade Rebecce Black hitro preusmerila na Wilsona, ki je bil obtožen, da izkorišča otroke in da krade drugim glasbenikom. Wilson in njegovo produkcijskio podjetje je za plačilo zvezdništva željnim najstnicam in najstnikom ustvarilo pesem in videospot.

Oglejte si Friday in spodaj še H.A.P.P.Y.