Temeljna usmeritev podjetja TNT je nenehno vlaganje v zagotavljanje kakovostnih storitev in povečevanje zadovoljstva strank, zato na tem področju nenehno ponuja izboljšave.

Da je uspešno, kažejo rezultati ankete o zadovoljstvu strank, v kateri je kar 98 odstotkov vprašanih strank zatrdilo, da dosega njihova pričakovanja. Svojim strankam ponuja podjetje TNT vrsto prednosti. Poglejmo jih nekaj.

Oddaljeni samo en klic/klik

Stranke s TNT-jem prihranijo čas, saj jim ni treba brskati za informacijami. Vse, kar je potrebno, je klic v oddelek za stike s strankami, kjer jim zagotavljajo vse informacije o tranzitnih časih, cenah, carinskih postopkih, izvedejo naročilo za prevzem pošiljke ipd. Vse to pa TNT strankam omogoča tudi prek spletne aplikacije myTNT in drugih elektronskih storitev.

Fleksibilnost in zanesljivost

V podjetju TNT se zavedajo, da ne dostavljajo samo pošiljk, temveč tudi dobro ime svojih strank. S pravočasno dostavo pripomorejo k boljšemu poslovanju svojih strank, jim pomagajo ohranjati njihove stranke, predvsem pa povečevati zvestobo in zadovoljstvo njihovih strank. V TNT-ju poslovni ugled svojih strank vzdržujejo z visokimi standardi operativnih procesov. Kakovost in učinkovitost vseh procesov namreč temelji na ISO-standardih, varnost pa je zagotovljena v skladu z varnostnim standardom TAPA.

Najhitrejši in prvi na trgu

Podjetje TNT z izboljšanimi zmogljivostmi svojim strankam omogoča, da s svojimi izdelki prve nastopijo na trgu, da na trgu zagotavljajo najvišjo kakovost ter da zahtevam svojih strank ustrežejo hitreje kot njihova konkurenca. Prav tako pa TNT ponuja tudi podporo pri opravljanju carinskih postopkov ter pri uvozno-izvoznih predpisih.

Velika izbira prvovrstnih storitev po ugodnih cenah

TNT strankam ponuja visokokakovostne storitve po ugodnih in konkurenčnih cenah. Svoje poslovanje so v TNT-ju optimizirali in tako zagotovili visoko kakovost svojih storitev. Med drugim ponujajo tudi t.i. E-Invoicing - izdajanje računov v elektronski obliki in arhiviranje računov, možnost plačila za pošiljatelje ali prejemnike pošiljk, lestvice mesečnih popustov in še mnogo več.

Popoln nadzor

V TNT-ju zagotavljajo transparentno poslovanje, predvsem pa ažurne in natančne informacije o pošiljkah, s katerimi omogočajo, da stranke same odločajo o svojih pošiljkah in jim prepuščajo popolni nadzor. Stranke svojim pošiljkam lahko sledijo preko spletne aplikacije sledenja ali pa pokličejo oddelek za stike s strankami, ki skrbi tudi za proaktivno obveščanje in morebitne korektivne ukrepe.

Podjetje TNT svojo konkurenčno moč gradi predvsem na svojih ljudeh. TNT je edini ponudnik ekspresnih dostav v Sloveniji s certifikatom Vlagatelji v ljudi ('Investors in People'). pm